За мен ще си останеш вечното дете,
защото аз съм майка твоя,
бъди щастлива, благославям те,
нека това те грее в студа и в зноя!
И в трудности и във беди,
ще бъда винаги до тебе,
винаги така честна остани,
дори нещо в теб да стене...
На поколенията ти предай
от мойта искреност и доброта.
На мъж добър ти отдай
своята неземна красота!
© Ралица Недева Недева Все права защищены