Б Л А Г О С Л О В И Я
О, рожби, малки и големи!
Благословени да сте в радост и беда!
Да не ви спохождат никога обидите,
да не забравяте вий ЛЮБОВТА!!!
Която да ви свързва мъдро, крепко
и в светлина, и в гъстата тъма!
Да ви води все напред в годините,
да е във вашите сърца!!!
И нека да сте здрави и сплотени,
и живи да сте много дълго още!
Спокойни дни и много сладки нощи!!!
© Виолета Минчева Все права защищены
Юбилей-сватба на нашите деца. Пожелавам здраве и радост на всички семейства и техните деца! Да са честити годините им и да се множат в благоденствие! Приятни и спокойни празници!