БЛАГОСЛОВИЯ
Благословен да си, Боже,
че и това ми се случи –
досреднощ да не може
без мен да задреме моето внуче,
да си спомня за майка, за брат и за дом,
за жената, която неволно тревожа,
затова че живея в любов –
благословен да си, Боже!
С такива дарове в това свидливо време
едва ли някой е дарен?
Щастлив съм, дявол да го вземе,
и благославям всеки Божи ден!
© Ангел Веселинов Все права защищены