Блудница ли е любовта?
Забравих те! Какво да сторя?
Блудница май е любовта,
щом мога сърцето за друг да отворя,
дори без свян да предложа плътта.
Блудница е любовта!!
Сплели тела в любовен екстаз,
от страст полудяла, мога него да викам,
викът стъклата разрязва като елмаз
и аз замаяна продължавам да питам:
Блудница ли е любовта?
Щом твоето име мога да забравя
и на глас от теб да се отричам,
спомена в новата любов да давя
и да крещя, че не те обичам,
щом другия наричам любими
и май вярвaм в новата любов,
блудница ли е любовта, кажи ми,
щом всеки път се поддава на порива нов?!!!
© Христина Димитрова Все права защищены