21 апр. 2013 г., 11:50

Блус за двама 

  Поэзия » Любовная
963 0 1

Блус за двама

 

И тази пролет е дъхава, уханна!

От водопада буен

вода любовна изсипва се.

Залива с радост моето сърце!

И тази пролет с любов дари ме

и с топлината на твоите ръце.

И тази пролет с щастие дари ме!

И с блус за двама.

И едно лале.

© Линна-Виделина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??