Аз гледам нощното небе
с хиляди звезди осеяно
и чувствам се толкова добре,
че помня момиче лелеяно.
Аз те помня, ти си цвете,
излекува ти дух ранен.
И през зимата, и лете -
той от теб е извисен.
Ела, о, ангел мой чудесен,
дай ми твоята добрина,
че ти за мен си песен,
нека пия твоята светлина!
© Георги Все права защищены