7 дек. 2008 г., 08:46

Богат 

  Поэзия » Другая
708 0 12
Богат

Сред вълшебна вечер
на пролетен ден
духът ми е вечен,
от светлина е роден!
И как да си представя
живота без мен,
че в душата ми млада
той е пленен.

Истинско богатство е моят живот,
че истината цяла е моят имот.

© Алекс учо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??