Този мъдър живот дава, само
ако смееш ти сам да си вземеш.
Но пътеката става измамна,
ако грешна посока поемеш.
Вземай с шепи, а давай със крина --
тъй богатство в душата ще трупаш.
И когато Оттатък преминеш,
на безценица Рая ще купиш.
.
© Елица Ангелова Все права защищены