8 июн. 2018 г., 15:23

Богомила 

  Поэзия » Любовная
700 0 0

Без нужда да изпитвам
Огромен дъжд изливам
Гори от страх сърцето
Опитомено младо 
Миналото е история
Или бъдеще за теб
Лицата спомени навяват
Ад в деня се сътворява.

© Недялко Благоев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??