Богомолец
Рисувам в твоята стая,
приведена върху белия лист,
с очи уморени, с въглен чертая,
той пълзи наляво, надясно, като артист.
Накрая оформям фигура до прозорец,
светлината в очите е чист живец,
и душата вътре дреме в богомолец.
© Мина Конарова Все права защищены