Божествена мелодия се лее,
обгръща ме и свидно ме люлее,
приспива в мене сетивата изморени
и разнищва мислите ми разпилени.
Божествена мелодия във здрача
и чувствам, че сега ще се разплача
от емоцията душевно окрилена,
издига се и мир намирам в нея.
И звуците разнищват тишината,
и бавно приласкават пипалата
на тревогата будно стаена
и страхът ме отблъсква смирена.
Очите затварям... затихвам,
прималяла... сама се усмихвам,
на силата покорила душата,
на ласката... на мелодията свята.
Божествена мелодия скрита
и с нея ангелски глас долита,
и шепне думи, нежни и потайни
и прималяла, аз потъвам в звездопад от тайни.
© Силвия Все права защищены
обгръща ме и свидно ме люлее,
приспива в мене сетивата изморени
и разнищва мислите ми разпилени"
Прекрасно написано!!!!