Божествено
Днес, искам да се любим нечовешки.
Богиня ще съм аз, а ти пък Бог.
Ще бъдем грешно с теб, безгрешни.
Ще се погубим в пламенна любов.
Когато кажа ти, че те обичам,
светът ще се залее с тишина.
Единствено на тебе ще се вричам.
Един и мой, Божествен във Света.
Но няма те. Измислих те. Прости ми!
Все пак, дано те има на Света.
Дано си имаш своята Богиня -
единствено Божествена - една.
Сега угасям бавно светлината.
Благодаря на истинския Бог!
Божествено ми стана на душата
от този истински човешки монолог!
© Димена Все права защищены