28 июн. 2007 г., 08:34

Божествено 

  Поэзия
663 0 6
     Божествено
 
 Божественото аз открих. До Бога.
 Друго да открия... май не ще да мога.
 Но с божественото аз родих се.
 И божествена усмивка появи се.
 Няма земни думи аз да я опиша.
 За да я усетиш - усмихни се.
 И с божественото дишай.

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??