Бойко:"ГЕРБ ще ви оправи."
Как?Като ни дави?
Пак монополите ще смучат,
а народът ще живее като куче!
Пак ще ни третират като животни,
ще спечелят само хората имотни.
За нас - постна пица,
за тях - хотел Риц.
offnews.bg/news/Политика_8/И-Борисов-щял-да-ни-оправи-не каза-за-колко-дни_ 387801.html
© Георги Все права защищены