Смея се аз добродушно, без злост.
Може ли политик да е толкоз прост!?
Бойко казал, че той ще се ожени,
ако има у нас властови промени,
тоест ако изборите той загуби!
Оставете човека жена да люби!
Нека сватба с нея да има той,
та поне за малко да има покой!
© Георги Все права защищены
А колкото до майките-забравяш, че има демографски проблем.Като няма да има деца, след време няма да има българи.Това ли искаш?Аз-не!
Не ме разбирай погрешно, и аз съм против глупостите на Тройната коалиция.Те не са една и две.И много добре ги виждам.Но съм против разни простовати и често едновременно с това цинични Бойковци, Цецовци, Желевки, Калинки и тем подобни да ни управляват.
Но ако НФСБ дойдат на власт, нещата ще са много по-добри.