Боли... И друго няма.
Боли... Но ще мълча.
Боли... Ти вече знаеш.
Боли... Но се усмихваш на това.
Боли... И стена.
Боли... Дори и във съня.
Боли... Понякога ще плача.
Боли... Невинна ме зачеркна твоята ръка.
Боли... Защо не ме погали?
Боли... Поисках.
Боли... Но тъй и не намерих.
Боли... Място в твоите мечти, в деня.
Боли... Бях вчера.
Боли... Бях днес.
Боли... За утре си приготвих спомен.
Боли... И вдругиден, и после, и след месец...
Боли... И след година...
Боли и пак ще ме боли...
© Калина Все права защищены