Боли с гръб да сте един към друг.
Ето, че всеки един мисли другия за чужд.
Защо го правите и двамата напук?
Боли, но чуждият си остава чужд.
Боли да имаш човек пред себе си.
Да го гледаш, без да можеш нищо да направиш.
Да го желаеш в прегръдките си!
Но сам можеш с мъка да го жалиш.
Боли да имаш човек в сърцето си,
но да не можеш дори да го докоснеш.
И всеки ден да обвиняваш себе си,
защото не знаеш кога да се спреш.
Живея, даже да боли.
Боли, сърцето казвайки ти сбогом.
Боли, и сълзите ми стават по-големи от лоли.
Боли, но честта ми не е за продан.
© Никалас Борисов Все права защищены