20 сент. 2008 г., 20:04

Боли ме! 

  Поэзия » Любовная
632 0 2
Боли ме!
Ти ме промени...
показа ми какво е да обичаш.
Боли ме!
Защо и ти се промени?
Защо забрави как да ми се вричаш?
Боли ме!
Защо направи щастливи моите дни,
а после изсмя ми се в лицето?
Боли ме!
Защо ме нарани
и погуби в очите ми детето?!
Боли ме!
Нима и тебе те боли,
заради болката която в мен оставяш?!
Боли ме!
Толкова силно ме боли...!
Нима в сънищата си за мене не забравяш?!
Боли ме...
понеже силно те обичам!
Не съм онази която бях преди!
Боли ме...
и "любими" те наричам!
Ще преглътна горчивите сълзи!

© Криси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И мен ужасно ме боли,но се надявам болката да премине.Желая ти го от сърце!
  • Много е красиво и доста силно!
Предложения
: ??:??