12 июл. 2008 г., 22:27

Боли от любовта... 

  Поэзия
1015 0 2
       Някой казвал ли ти е как боли от любовта?
       На мене - да!
       Някой казвал ли ти е колко е жестока тази болка?
       На мене - да!
       Усещал ли си тази болка?
       Аз - да!
       Може би ще попиташ кога...
       Отговарям ти - сега!
           
       В този момент усещам как боли от любовта...
       В този момент разбирам колко е жестока тази болка...

       Защо мълчиш?
       Нима всичко, което си ми казал, е лъжа?
       Как можа?

       Вярвах ти сляпо, а ти ме предаде...
       ЗАЩО?
       С какво го заслужих?!...
      
       Нима ти не повярва в любовта?
       Нима си живял за мига?
       Нима всичко, в което вярвах, е лъжа?
       Кажи, недей мълча!

       Спокойно, ще те разбера...
       Колкото и да е гадно, ще ми мине за ден, два...
       ... Ооо, как боли от любовта...
      

© ИфетУ Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??