Болка
Боли ме, когато усетя,
че душата на ближния плаче.
Боли ме, когато намеря
в джоба си само петаче.
Боли ме, когато стихове пиша,
от болка и скръб изтъкани,
в които мълчание страшно се вплита
и боли... до безсъзнание.© Весела Славова Все права защищены
много хубав стих...болезнено усещане...!
с обич, мила Весела.