Дъждът вали,
на малки капчици се сипе.
Вървя по улиците мокри
и капят пак сълзите.
Сълзи за теб,
ти, този който ме предаде
и на мъка душата ми обрече.
Вървя, а дъждът не спира да вали
и ми напомня как в такава нощ ти ме нарани.
© Десислава Никова Все права защищены