Болката…
боли и не спира,
сърцето ми…
на камък свива.
Вярата….
загубих я в човека,
любовта...
защо ми я отнеха.
Надеждата…
започвам да я губя,
душата си…
така, ще я погубя.
Любовта ….
в себе си я нося.
ненужна…
подслон за нея прося.
© Лилия Нейкова Все права защищены