8 дек. 2011 г., 16:01

Болка 

  Поэзия » Любовная
611 0 6

Какъв  човек си Ти -

подиграваш се с чуждите мечти.

Разбиваш чувства и сърца,

награда ли очакваш за това?

Щастлив  ли си сега,

че смазва ме тъга?

Паднах прекалено ниско,

опитвайки се до поправя всичко...

всяка грешка или дума,

с която някога съм те ранила.

Борих се, за да те върна,

а ти какво направи? -

гръб доволно ми обърна...

Даде ми надежди

напразни и неискрени...

и какво спечели с това,

че премаза ме така жестоко?

Кажи, не мълчи...

Нима излекува нараненото си Его?

И нима спокойно спиш,

знаейки, че едно сърце умира???

Но... защо ли питам те изобщо...

защо ли думите напразно си хабя,

като няма да се трогнеш,

а пък и с другата си Ти сега...

целуваш я до лудост,

обсипваш я с ласки както мен

и водиш я на нашите места...

но знай, че това няма да ти го простя!

Бъди щастлив с новата до теб,

но внимавай да не плачеш някой ден,

че не си отново с мен!?!!

© Ивка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??