Боли ме вече и да пиша...
Думите изстискват сърцето ми,
докато всяка капка кръв не се стопи.
Боли ме вече и да дишам.
Спирам, щом се появиш,
а кислородът пронизва клетките ми.
Боли ме да се смея
на ироничното в света.
Боли мъката си да пробождам
и да блика кръв.
Боли ме да се владея,
да се чувствам грозна,
препълнена с отрова рана.
Така безжизнена,
безчувствена,
отворена...
Боли ме вече
и да мечтая...
Боли...
на този стих да посрещна края.
... pain...
© Сюзън Смърт Все права защищены