Болка и сълза
Вали, вали! Не спира.
В душата чак пропи.
И боли, боли!
Листата капят като сълзи,
изчезнаха цветя и треви.
Пусто е и страшно
дълго продължи!
Боса бягам през коприви.
Душата пак кърви!
Искам да полетя,
но все си е така болка и сълза!
© Мина Конарова Все права защищены