Сто и двайсет дни дилема...
След раздялата съм в ада.
Болката ми е поема...
Сто и двайсет дни дилема.
Любовта мрак не отнема
дни дори да са хиляда.
Сто и двайсет дни дилема...
След раздялата съм в ада.
Не избирам друга тема.
Сто и двайсет дни дилема.
Не доказвам теорема.
Знам, че само обич страда.
Сто и двайсет дни дилема...
След раздялата съм в ада.
В мен душа е - хризантема.
Сто и двайсет дни дилема.
Милион лета ще взема
и ще чакам теб пресвята.
Сто и двайсет дни дилема.
След раздялата съм в ада.
© Асенчо Грудев Все права защищены