Болката в сърцето ми тежи,
само целувките ти ми остави,
нека милувките останат в сърцата ни
и един за друг да не забравим.
Ти пак си в мислите ми
и пак сърцето в облаци лети,
като погледнех в твоите очи
без дъх оставах винаги.
Видях красотата в сърцето ти,
когато до мен припари ти,
красивата ти усмивка
мисълта ми отново запари.
Всичко край мен ми напомня за теб,
кокичето в градината трепти като гласа ти,
котето ми в стаята се гали сладко, също както и ти
гледах ги, за теб си помислих и отлетях в мечтите си.
© Марио палатов Все права защищены