Номер шести -
единична стая.
Номер двайс'ти -
както искаш го приеми.
И нормална,
човешка заръка
образува ябълки,
подути от срам.
А бонбоните черно синеят,
не приличат дори на кафе.
Но празнично се приемат,
нищо, че смъртта те зове...
2002г
© Геновева Христова Все права защищены
и на нещо, на което съм била свидетел.
но пък, наистина - странничко съм го изразила; не намирам за нужно да променям.