Пак ли ще живеем във мизерия?
На Европа пак сме периферия.
Управляват ни бандити грубовати.
Туй ли ни е елитът, егати?!
Заливат ни пак със помия.
Ей тая мутра - спри я!
Живеем си ние безлично.
Против Бойко нямам нищо лично.
Но как все такива ги избираме,
че да ни ограбват - не можем да ги спираме?
Не знам, но вече ми омръзна тотално
от това общество скапано, кално.
Няма тук сигурност за имота.
Да емигрираме - поне да си спасим живота!
© Георги Все права защищены