11 апр. 2008 г., 11:48

бонбонено 

  Поэзия » Любовная
736 0 9
думите ти са бонбони
един - за мен,
един - за теб,
на люлка в орехови клони
напред - назад,
назад - напред,

очите ти гугукат нещо,
устата ми е пълна с мед,
поток протони по насрещното,
от теб - към мен,
от мен - към теб,
косата ми -
пращи от нежност,
завой - насам,
завой - натам,
а мислите ти -
сладоледи,
които искам да изям,

превърна ме на шепа ягоди,
аз - теб в копа сено,
кой каза нещо за въргаляне?
броя - три-две-едно...

© Радост Даскалова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??