27 февр. 2007 г., 05:09

Борба 

  Поэзия
586 0 2
Поглеждам към двора в ранното утро и улавям дъха на живота. Кокетно трепти през прозореца слънцето и се будя, за тебе готова. Вече нова съм! Друга съм! Истински жива! Пролетта ми дари любовта! Усещам в себе си слънчева сила. Знам - започва жестока борба... Искам пак да спечеля усмивката твоя и целувките - дар непознат. Искам пак да се срещам с теб на прибоя. Искам пак онзи, моят си, свят! Ветровете се гонят сред цъфнали клони, ронят нежния пролетен цвят. Аз към тебе поемам - напред и нагоре... Ще се боря за нашия свят!

© Теодора Стефчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Аз към тебе поемам - напред и нагоре...
    Ще се боря за нашия свят!" - поздрави, наистина искрено
  • Браво, много ми харесва!
Предложения
: ??:??