Животът е борба,
а аз боец с вяра в ръка,
подгонил собствената си съдба!
Животът е любов,
любов красива,
любов, понякога горчива!
Животът е борба,
а аз боец с вяра в ръка
и всеки удар на живота
ще поема с гордо вдигната глава!
Смелите умират първи!
Но без смелост няма свобода!
Животът е борба!!!
© Мартин Все права защищены