Да се борим за по-добър живот!
Ех, беден български народ!
Напрежението вече ескалира,
но Бойко умело маневрира.
Хората в огньове изгарят,
но политиците диалог с тях не желаят.
Лъжат ни, че хората ги интересуват,
но изгонването на монополите не практикуват.
Народът живее в немотия,
а лидерите на тия
нещастния народ грабят,
хората в мъка се давят.
Старата политика продължава
в мизерната скапана държава.
Да ги махнем, изборите наближават.
Да получат шамара, който заслужават!
© Георги Все права защищены