Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Бордо
Ела до мен
в чаршафи от сатен,
с бельо в бордо
те чакам в твоето легло.
Не се бави,
без игри -
цялата в бордо,
повярвай ми, е за добро.
Не ме лъжи,
очи,
сълзи,
бордо сатен,
бъди до мен!
Любов,
искра,
жена,
списание „ Бурда".
Ела, това е тя -
обичта
в мен
озарява твоя ден...
Как ли?
С чаршафи от сатен
Искрен,
честен
мъж
стой пред мен
докосва чаршафите,
извезани в цвят червен.
Докосва ме и мен,
прошепва ми:
„Какъв сутиен"!
А аз горещо,
трепетно
и нежно
каня го до мен
шептя му:
„Искам те в мен"
Сатен,
цвят бордо,
любов в бордо
на твоето легло
и най-важното
бордо сатен,
феерично
стилащ се по мен!
© Мими Все права защищены