Нали е хубаво, и много модно,
да си обуваш босото краче?
Едва дочаках време по-удобно,
поканих те, да идем на море!
За тен, крачето там ще си покажа.
От мляко, то ще стане шоколад,
и вместо с лосиони да се мажа,
ти давам да рисуваш бодиарт!
На пролетното слънчице опечен,
с цял бански ще позирам - крак въз крак!
Най-готин ще е моят крак, съблечен,
рисуван в рими - от зори до мрак!
А вечер, щом Луната се покаже,
и кеят „на пътечка” заблести,
един въпрос остава много важен:
„- Сънувах ли през твоите очи?”
За къпане в морето време има,
и стихове вълната ще чете!
Събудих се – студено! Вън е зима!
Обуй ми в рима босото краче!
07.01.17 г., 8,27 часа
© Таня Чардакова Все права защищены