11 мар. 2015 г., 14:56  

Бостански плод 

  Поэзия » Юмористическая
636 0 0

Феята спря пред Бойко с ласка -

той превърна се в каляска.

Но после магията се развали -

от очите му сълза подир сълза вали -

Пепеляшка си замина,

а той пак е плодът от Хелоуина.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??