Ботушките на моята любима
краката ù ще топлят цяла зима,
ще вдъхновяват те душата на поета
и рими ще летят нагоре към небето.
Звездите ще падат като круши
в краката ù пред новите ботуши
и тя ще ме дарява със любов
за всеки поетичен подвиг нов.
О, Муза моя, ти любов неповторима,
във нощите студени на идващата зима
за теб жадува страстното ми тяло...
Прегръщай ме, топли ме като одеяло!
© Аластор Все права защищены
valia1771 (Валя Василева) - Само като я погледна любимата и имам тема за ново стихче