Брачната клетва
къде остана?
Защо така лесно
стигна до измяна?
Дали другата
като мен те обича?
Всяка твоя болка
като мен ли разбира
и с чий глас нашепва,
че много те обича?
Скъпи, любовта е болка
и себеотрицание,
а не написано на лист,
неизпълнимо обещание.
© Лиляна Стаматова Все права защищены