Виж сега, мадам Кокетка,
предлагам ти тук брак по сметка!
Аз съм джентълмен от класа!
Тоест, маж за пълна маса...
Уважавам питието,
както също и мезето
и като английски лорд
мразя работа и спорт...
Имам още много плюсове
и аристократични вкусове,
като бирено шкембе
и усмихнато чейне...
И с конкурс кат мен да дириш
няма никъде да видиш!
Мозък много не ма мори
и звездите ми говорят...
Е кажи ми твойто мнение,
не съм ли маж мечта, явление,
за теб от тотото шестица
ГМО на змей... с Жар птица...
Георги Каменов
Искаш с мен мадам Кокетка
да направиш брак по сметка?!
Блесна в мен искрица!
Ти си бил голяма скица!
На масата ще пиеш със мезета,
аз пък във леглото с младички момчета,
а ти като английски лорд
ще се грижиш за нашия конфорт.
За твоя артистичен вкус
веднага ще обявим конкурс
" Мистър Бирено шкембе
и Усмихнато чейне".
Или наградата ще вземеш,
или звездите ще помолиш
числата от тотото да кажат,
че пари за мола трябват!
И билет "Златна рибка" да изтриеш
по-добра от мен няма да откриеш!
Че аз съм си Лъвица
и обичам да закусвам
ГМО на змей... с Жар птица!...
Кети Колева
17.07.2019г.
© Кети Колева Все права защищены
Тоест, маж за пълна маса..."
😅! 😅! 😅!