Брат и сестра,
държат ръцете си ,
в светлината на смъртта.
Брат и сестра,
доволни заедно поемат
към дългият път на вечността.
Брат и сестра,
тъй дълбока обич
между две неразделни сърца,
намират път дори след смъртта.
© Магдалина Улайбева Все права защищены