23 окт. 2011 г., 08:24

Брегът на любовта 

  Поэзия » Любовная
569 0 0

На този бряг ще чакам аз,

в лазурното море да видя в този час

твоя облик, скрит зад любовта,

и залеза, докосващ те едва.

 

В морето, знам, ще виждам само теб,

с песен ще ни свърже то за миг,

една мечта аз имах до сега -

двама да сме с теб на брега на любовта.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??