Ти си вкусно опасен,
ти си моят джънк фууд,
татул саморасъл,
звяр истински луд.
Моят млад демон,
твърде наперен,
с фейс самороден
и убийствено боди.
Суши с ориз
в сос сладко-кисел,
сладолед леден
в тежък зной летен.
Син дух - мираж,
с тайнствен визаж,
сърфираш във вените
до степента на кипене.
В точката на пречупване
започвам да падам,
и прося пощада,
по тебе погубвам се.
Твърдо и страстно,
силно, прекрасно,
безбожно и бясно,
дивашко, опасно.
Разпилявам се в теб
като морската пяна
от вълната разбиваща се
в скалата-стомана.
© Хел Все права защищены
Сестрите Бронте са сред любимите ми автори, благодаря ти, че ми ги припомни и ти благодаря и за разговора тук последвах те