20 июн. 2007 г., 22:09

Брилянтини и пясък 

  Поэзия
787 0 0
Странно, нашето не бе любов,
то си бе мъчение на телата.
Ние бяхме брилянтини във обков
и кафезът бе от позлата...

Ние светехме със завиден блясък,
топяхме се при високи температури!
Бяхме бижута, не пясък,
а сега какво сме? Миниатюри...

© Златина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??