Смъртта е просто бримка,
спусната случайно
или желана подсъзнателно,
когато Бъдещето слиза
с бързи стъпки от Миналото
и се спъва в заострен
и неизбежен миг…
Смъртта е просто бримка,
разплитаща Живота
на тънки нишки
от пропуснати възможности,
покрити с наметала
от неверие
и неразорана страст…
Смъртта е просто бримка,
но Плетачката е Любовта,
заплитаща нови животи и съдби
от шарената прежда
на най-красивите желания
с безкрайното кълбо
на Вечността…
© Веселка Стойнева Все права защищены