ШУМНИ ПРИЛИВИ!
ПОТЪВАЩИ ЛЕДЕНИ БЛОКОВЕ!
СЪМВА СЕ...
АКТЬОРИТЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ
СЪС РОЛИТЕ!
ВСЕКИ Е ВСЛУШАН ВЪВ СЕБЕ СИ!
И МОРЕТО СИ ВЯРВА ...
ПОБЕСНЕЛИТЕ ГЛАРУСИ -
РАЖДАТ СЕ, КРЯСКАТ...
... ДИШАЩИ МИДИ НА ПЯСЪКА...
МАЛКО БРОЖЕНИЕ Е ПРИЛИВЪТ!
АКТЬОРИТЕ СИ ОТИВАТ СЪС
ПИСЪКА
НА ПОДИВЕЛИТЕ УТРИННИ
ПТИЦИ!
СИНЯТА ТЪМНИНА СЕ СТОПЯВА...
НИЕ ЛЕЖИМ ВЪВ ПОСТЕЛИТЕ.
ИЗБЛЕДНЯ СВЕТЛИНАТА НА ФАРА.
ВРЕМЕ Е
НОВ ПЪТ ДА ПОЕМЕМ!
© МАРИНА СТОУН-ЛЕВИ Все права защищены