Броя минутите до наш`та среща,
когато ще те взема за ръка,
целувка ще ти подаря и още нещо,
частица мъничка от своята душа.
Текат минутите безкрайно бавно,
да беше утре, другиден, тогаз.
Когато ти ще се усмихваш мило,
а аз ще те поглеждам във захлас.
Броя минутите, а мисълта лети ми.
Напред е тя, със много часове.
Или показва ми години бъдни
и все към тях неспирно ни зове.
Броя минутите до наш`та среща,
когато ще те взема за ръка.
Ще те прегърна пламенно и нежно
във моят свят ще си те отведа.
© Христо Костов Все права защищены