БРЪМЧИМ, БРАТ, БРЪМЧИМ…
Чувам бръмченето на мухата –
на “ВИП-авангарда” в главата…
Жужат бръмбари и комари
в акъла на височайши другари…
Няма ли вече пестициди
за вредители-инсектициди?
Някой да поръча “Раундъп”
за тоя мозък прост и тъп
и селскостопанска авиация
за посредствената технокрация,
че бръмченето на тая “Бионика”
поврежда всяка електроника,
защото тяхната “Фата-Моргана”
е разплетена розова дамаджана…
© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены