9 июл. 2016 г., 19:31

Букет 

  Поэзия » Гражданская
363 0 2

Откъснах цветя, стана чуден букет

и сега се чудя какво да направя.

Да го подаря на някой за късмет

или във ваза на маса да го оставя.

 

Ако ще го давам, трябва да е с любов,

а аз не мога май всички да обичам.

Цвете ще дам, когато чуя нежен зов,

няма да се бавя, доста бързо тичам.

 

Ако ще е в моята стая в голяма ваза, 

ще ги поливам и гледам всеки ден.

Цветята обичат любов, а не омраза, 

а сега, една страхотна вечер от мен.

© Явор Перфанов Все права защищены

2016

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Цветята се чувстват най-добре в саксия..., откъснатото цвете умира веднага на следващия ден...!!! Когато е за любов и едно е достатъчно...!!!
  • Ами просто е, подари го на обичан човек!
Предложения
: ??:??