Изууме старите потури,
че нал ни зеа фчера у Европъ...
Останаха ни дъртите кусури
и не дъска, а дюшеме ни лопа!
Вече сме османския битак
и гордо носим тениски китайски...
Навън сме мутра до простак,
а у дома – цветчетата ни майски!
© ШЕМЕТ Тарантупски Все права защищены