Всичко му се връща на човека!
Сълзите в чуждите очи...
Дори неволите,
който предизвикали са
в теб насмешка.
Връща ти се,
връща ти се дни.
Сега самотно в стаята седиш,
въздишаш трудно ти е зная.
Но то е предизвикано от теб,
от мислите ти и твойте потреби.
Не се сърди,на никого не се
сърди...Дори на себе си
прости.
Защото в този свят не всичко,
е мечти то също е и болка,
и сълзи.
© Ангел Все права защищены